Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel 3 kg sinaasappels. Verwijder de witte schil. Snij de sinaasappels in kleine stukken.
-
Meng 250 g suiker, Mandarine Napoléon en het sinaasappelsap onder de sinaasappel. Laat 24 u marineren. Roer regelmatig.
-
Giet het sap af en meng het vanillepudding-poeder door het sap.
-
Laat even opkoken.
-
Giet het lauwe sap op de stukken sinaasappel, meng goed en laat afkoelen.
-
Serveer dit koud met gebraden kip, sla, tomaat en stokbrood voor een geslaagd familiediner.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven