Allergenen
Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de appel in gelijke schijfjes, gebruik hiervoor een mandoline.
-
Haal de harde kern eruit met een appelboor. Spoel de radijsjes en snij fijn. Hak de pinda’s fijn.
-
Besmeer elk schijfje met afwisselend pindakaas of plattekaas.
-
Strooi wat fijngehakte, ongezouten pinda’s op de pindakaas en leg radijsjes op de plattekaas.
-
Tip: je kan de appelschijfjes ook beleggen met confituur en granola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven