Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Steek het klokhuis uit de appels en snij elke appel in 4 dikke schijven.
-
Snij het bladerdeeg in repen van 1 cm en rijg het deeg rond de appelschijven. Steek de deegreep door de opening in het midden en kleef onderaan dicht door de uiteinden tegen elkaar te drukken.
-
Smelt de boter.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schik de appelschijven op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk met gesmolten boter.
-
Meng het kaneelpoeder door de suiker en strooi over de appelschijven.
-
Bak in 25 min goudbruin en gaar.
-
Bestrooi met bloemsuiker en serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven