Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Schil de appel en steek het klokhuis eruit met een appelboor.
-
Snij de appel in plakjes.
-
Steek 4 cirkels uit elk vel bladerdeeg.
-
Leg een appelring op een bladerdeegcirkel. Bestrooi met suiker en kaneel en dek toe met een bladerdeegcirkel.
-
Druk de randen goed dicht met een vork.
-
Maak met een scherp mes een kruisje in het midden om het vocht te laten ontsnappen.
-
Herhaal tot je 4 koeken hebt.
-
Schik de koeken op een bakplaat bekleed met bakpapier.
-
Klop het ei los en borstel de appelkoeken in met losgeklopt ei.
-
Bak goudbruin en gaar in 15 à 20 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven