Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 4 cirkels uit het bladerdeeg.
-
Rasp de jonagold met schil grof.
-
Stoof de geraspte appel aan in wat boter met de suiker en kaneel tot appelmoes.
-
Voeg de rozijnen bij de appelmoes en laat afkoelen.
-
Verdeel het appelmengsel over de cirkels bladerdeeg en plooi dicht.
-
Druk met een vork de uiteinden goed tegen elkaar.
-
Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg hiermee.
-
Bak op 190°C ± 25 à 30 min. Bestrooi eventueel met poedersuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven