Eieren , Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in plakjes. Doe in een kom en schep de maïzena, suiker en kaneel erdoor.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij het bladerdeeg in 4 vierkanten en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik in het midden gaatjes met een vork.
-
Verdeel de appelvulling diagonaal over het deeg en klap 1 van de punten over de vulling. Maak het andere punt wat nat, vouw het over de vulling en plak het vast aan de andere deeghoek.
-
Klop het ei los met het water. Bestrijk de flappen hiermee en bestrooi met de amandelschilfers.
-
Bak goudbruin en gaar in 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Verwarm de abrikozenconfituur en bestrijk de flappen hiermee als ze net uit de oven komen.
-
Serveer lauwwarm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven