Appelcompote met zwarte peper en rozijnen, bloedworst en bladerdeegstokjes
Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij in stukken. Gaar de appels in de boter met suiker tot ze uit elkaar vallen.
-
Hak de zwarte rozijnen fijn. Meng de gehakte rozijnen onder de appelmoes en kruid met zwarte peper.
-
Verwijder het vel van de bloedworst en mix glad met het schijfje peperkoek.
-
Haal het vel bladerdeeg uit de verpakking en snij in 2 gelijke delen. Besmeer 1 kant rijkelijk met de bloedworst. Druk de andere kant van het bladerdeeg stevig op de eerste. Zet ± 10 min in de koelkast zodat dit mooi hard wordt.
-
Klop de eidooier los met een el water. Besmeer de bovenkant van het bladerdeeg met het eigeel. Snij het bladerdeeg in fijne reepjes. Draai deze reepjes tot spiraaltjes.
-
Bak de reepjes 15 min op 175°C.
-
Serveer lauw in de warme appelmoes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven