Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en vet de zijkanten in.
-
Zeef de bloem met het bakpoeder.
-
Doe de olie, suiker en zout in de mengkom van de keukenrobot. Rasp de zeste van de citroen erover en klop tot een stevig deeg door elkaar.
-
Voeg de eieren één voor één toe en klop tot een glad beslag. Roer de zure room erdoor en spatel de gezeefde bloem met bakpoeder erdoor.
-
Giet in de bakvorm en strijk de bovenkant glad.
-
Schil de appelen, snij in kwartjes en daarna in plakjes van 0,5 cm dik. Besprenkel met citroensap en schik ze op de cake.
-
Bak in 1 u goudbruin en gaar.
-
Verwarm de abrikozenconfituur en bestrijk er de appelcake mee met een borsteltje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven