Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de appels en dep droog. Snij de appels in 2 en verwijder het klokhuis.
-
Snij de appelhelften in fijne plakjes.
-
Leg de appelschijfjes in koud water + voeg het sap van ½ citroen toe. Zo voorkom je verkleuring van de appels.
-
Gaar 3 minuten in de microgolfoven.
-
Meng 3 eetlepels abrikozenconfituur met 2 eetlepels water.
-
Laat het bladerdeeg ontdooien. Leg 2 plakjes met een boordje op elkaar en rol tot 1 geheel.
-
Snij in repen van 6 à 7 cm breedte.
-
Besmeer met een laagje abrikozenconfituur.
-
Schik op de bovenste helft 9 plakjes appel een beetje dakpansgewijs boven elkaar. Bestrooi met wat kaneelpoeder. Plooi de onderste zijde over de helft van de appeltjes.
-
Rol het bladerdeeg op.
-
Zet het opgerolde deeg in de muffinvorm.
-
Zet in een voorverwarmde oven van 190°C en bak gedurende 30 minuten.
-
Haal uit de oven en bestrooi net voor het opdienen met bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven