Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Splits de eieren. Klop de eigelen los met 20 g suiker.
-
Smelt de boter.
-
Klop het bier, de kaneel en de gesmolten boter onder de losgeklopte eigelen.
-
Zeef de bloem en roer voorzichtig onder het beslag.
-
Klop de eiwitten stijf. Klop de overige suiker en een snuifje zout eronder.
-
Spatel de eiwitten onder het beslag.
-
Verwarm de friteuse voor op 180°C.
-
Schil de appels. Verwijder het klokhuis met een appelboor. Snij de appel in schijven van 1,5 cm.
-
Haal de appelschijven per stuk door het beignetbeslag en frituur per 2 in de warme friteuse. Draai elk appelschijfje tijdens het frituren om zodat beide kanten mooi bruin bakken.
-
Laat de beignets uitlekken op keukenpapier en bestrooi met poedersuiker.
-
Serveer warm met een bol speculoosijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven