Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. Bedek de bodem van de springvorm met bakpapier en bestrijk het bakpapier en de zijwand met boter.

  3. Verwijder het klokhuis, schil de appels, snij in stukjes en leg ze in de springvorm.

  4. Klop de eieren met de fijne suiker romig. Roer het vanille-extract, wat citroenzeste en het citroensap erdoor en spatel de bloem eronder tot een dik deeg.

  5. Schep het deeg over de appels en strijk de bovenkant glad. Druk de appels zachtjes in het deeg.

  6. Bak goudbruin en gaar in 1 u in de voorverwarmde oven.

  7. Haal uit de oven en laat in de vorm 10 min rusten op een rooster. Haal uit de vorm en verwijder het bakpapier. Bestrooi met bloemsuiker en kaneel naar smaak.