Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Schil de appels. Snij het vruchtvlees in partjes.
-
Bestrijk de ovenschaaltjes met boter. Verdeel de appelpartjes over de bodem van de schaaltjes. Lepel de compote erover.
-
Meng de suiker met de bloem en de muesli.
-
Snij de ijskoude boter in stukjes. Wrijf ze met koele handen door het bloemmengsel tot het mengsel een kruimelige structuur heeft.
-
Verdeel de kruimels over de appeltjes. Bak de crumble in het midden van de oven in 30 à 40 minuten goudbruin en gaar.
-
Serveer warm met een bolletje vanille-ijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven