Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper de bieslook fijn.
-
Verhit wat olijfolie in een sauspan. Bak de sjalot glazig. Blus met de room en breng aan de kook. Voeg de smeltkaas toe en roer tot een gladde saus.
-
Haal van het vuur en roer de bieslook erdoor. Kruid met zwarte peper. Laat afkoelen en opstijven. Schep in een spuitzak.
-
Snij de paprika’s in de lengte open. Spuit in elke paprika wat cheddarsaus en wikkel er 1 snede spek rond.
-
Bak 15 min op een gesloten BBQ op 180°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven