Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het groen van de bloemkool.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Smeer de bloemkool volledig in met olie en bestrooi met kurkuma en komijn.
-
Pak de bloemkool in aluminiumfolie in en gaar 1 u in de voorverwarmde oven of op de barbecue.
-
Dressing: pel de sjalot en snij fijn. Mix alle ingrediënten tot een dressing.
-
Afwerking: kleur de zadenmix in een droge koekenpan.
-
Schik de bloemkool op een bord of schotel. Verdeel de dressing erover en -rond.
-
Werk af met de gekleurde zadenmix, bicky uitjes, plukjes platte peterselie en granaatappelpitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven