Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de korsten van het brood.
-
Schil de komkommer en snij in fijne plakjes.
-
Bestrijk een snee brood met mosterd. Beleg met rosbief, kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Bedruppel een snee brood met honing en leg met de honingkant op de rosbief. Bestrijk de bovenkant met mosterd, leg er rosbief op, kruid en dek af met een met honing besmeerde snee brood. Maak nog twee identieke broodstapels.
-
Snij de broodstapels in kleine vierkantjes, steek deze vast met houten prikkers en garneer met een half kerstomaatje.
-
Roer voor de zalmdriehoekjes de geraspte mierikswortel door de roomkaas naar eigen smaak. Besmeer twee boterhammen met mierikswortelkaas. Leg op een boterham plakjes zalm, dek af met komkommerplakjes, nog een plakje zalm en eindig met de tweede boterham.
-
Snij de zalmsandwich in driehoekjes en werk af met tuinkers.
-
Herhaal tot alle zalm opgebruikt is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven