Antipasti van gegrilde puntpaprika met buffelmozzarella en ansjovis
Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Snij horizontaal een plakje van de paprika’s en verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Schik ze in een ovenschaal, bestrooi met espelettepeper, zout en Italiaanse kruiden en besprenkel met olijfolie. Gaar in 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Snij de buffelmozzarella in plakjes en verdeel over de paprika’s. Leg de visjes erop en kruid met peper en zout.
-
Zet nog 5 min terug in de oven.
-
Laat tot kamertemperatuur afkoelen, werk af met rucola en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven