Selder , Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Pel de ui en teentjes look. Snipper beide fijn. Spoel de selder en snij fijn.
-
Laat een klontje boter smelten in een grote kookpot. Fruit de ui- en looksnippers en aardappelblokjes hierin. Voeg de selder en het laurierblad toe. Laat het geheel kort stoven. Giet de groentebouillon erbij en laat de aardappelen hierin garen.
-
Reinig de krop andijvie grondig. Pluk de bladeren en snij fijn.
-
Doe de andere klont boter in een andere pot en laat smelten. Voeg de andijvie toe en laat in 5 minuten slinken.
-
Voeg de andijvie toe aan de rest van de soep en laat nog kort koken.
-
Giet de soep in een blender en mix fijn. Kruid met peper en zout.
-
Snij de makreel in kleine stukjes. Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Serveer de warme soep in kommetjes. Werk af met de fijngesnipperde sla en stukjes makreel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven