Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de krop andijvie grondig. Pluk de bladeren, spoel ze en zwier droog. Snij in fijnere stukken.
-
Snij de roquefort in kleine stukjes.
-
Snij het toastbrood in kleine dobbelsteentjes. Bak ze goudkleurig in een hete pan met olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
Bak de varkenskoteletten goudbruin in hete boter. Kruid met peper en zout.
-
Meng de andijvie, roquefort en broodcroutons onder elkaar. Besprenkel met olijfolie en citroensap, smaak af met peper en zout.
-
Presenteer de salade in een schoteltje per persoon en werk af met fijngehakte peterselie. Serveer de kotelet erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven