zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.
-
Spoel de andijvie en snij in repen.
-
Verwarm de olie in de wok. Roerbak de andijvie tot ze slinkt. Besprenkel met de wijn en voeg nog een beetje water toe. Dek de pan af en laat garen.
-
Kook de linguine intussen beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Schep de pasta door de andijvie. Breng verder op smaak met zout en olie met look & chili naar smaak. Bestrooi met peterselie, pijnboompitten en parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven