Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vanillestok middendoor en schraap de zaadjes eruit.
-
Doe het limoensap, de suiker, de vanillezaadjes en ½ dl water in een steelpannetje. Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat 5 tot 10 minuten zachtjes koken tot het geheel is ingedikt tot een lichte siroop.
-
Schil de ananas en snij hem in Verwijder het harde hart. Snij de kwarten in 4 parten en snij horizontaal middendoor. Leg in de koelkast gedurende 20 minuten. Laat goed koelen.
-
Stamp de ijsblokjes fijn.
-
Schik de ananaspartjes in kleine glaasjes gevuld met het fijngestampte ijs. Giet de limoenvanillesiroop erbij.
-
Werk af met enkele verse muntblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven