Eieren , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ananas en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Meng de bruine suiker met het amandelpoeder, de eidooiers, rum en kokosroom.
-
Verdeel de ananasblokjes over 4 ovenvaste schaaltjes en overgiet met het amandelmengsel.
-
Zet 15 min onder een hete grill tot het mengsel stevig is.
-
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een droge koekenpan en strooi over de gegratineerde ananas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven