Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
(voor ± 700 ml)
-
Schil de ananas, snij de harde kern weg en snij in kleine stukjes.
-
Reinig de bokaaltjes en deksels met kokend water en zet omgekeerd op een schone doek.
-
Schil en rasp de gember.
-
Doe de ananasstukjes in een ruime kookpot met het citroen- en limoensap en de kokos. Laat even stoven en licht karamelliseren.
-
Giet het sinaasappelsap in de blender en voeg de geraspte gember en het ananasmengsel toe. Mix kort en giet terug in de pot.
-
Breng aan de kook en roer de suiker erdoor.
-
Laat 4 min koken.
-
Draai de gereinigde bokaaltjes om. Vul ze tot de rand, schroef het deksel erop en draai ze om. Laat afkoelen en draai ze dan pas terug om.
-
Bewaar op een koele, donkere plaats.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven