Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Guacamole: meng het vruchtvlees van de rijpe avocado’s met het sap van de limoen, het fijngesneden lente-uitje, 1 teentje look en wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Tomatensalsa: snij de tomaten in blokjes. Pel de sjalot en snipper fijn. Meng de tomatenblokjes met de sjalot, verse koriander en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de ui, paprika en 1 teentje look fijn en stoof aan in wat olijfolie.
-
Voeg het gehakt toe en bak alles gaar. Kruid met paprikapoeder, cayennepeper, peper en zout.
-
Verdeel de zak tortilla’s over een vuurvaste schotel.
-
Leg het gebakken gehakt in het midden van de nachoschotel.
-
Rasp de cheddar grof over het gehakt.
-
Verwarm de nachoschotel in de oven op 180°C, tot de kaas gaat smelten.
-
Serveer de nachoschotel met de guacamole, tomatensalsa en zure room.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven