Eieren , Gluten , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Scheid de eidooiers van de eiwitten.
-
Meng de bloem met de melk, de dooiers en het bakpoeder. Voeg een snuifje zout toe.
-
Klop het eiwit op tot schuim en voeg beetje bij beetje de suiker toe.
-
Spatel het eiwitschuim voorzichtig onder het beslag, zo blijft het luchtig.
-
Bak de pancakes goudgeel in olie.
-
Draai de pancakes om als je luchtbelletjes aan de bovenkant begint te zien.
-
Schil de citrusvruchten. Zorg ervoor dat al het wit weg is. Snij tussen de witte vliesjes in, zodat je de partjes eruit kan halen (= peler à vif).
-
Werk de pancakes af met de partjes citrusvruchten en wat ahornsiroop.
-
Strooi wat bloemsuiker erover en dien op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven