Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Splits de eieren en klop het eiwit luchtig op.
-
Meng de eidooiers met de vanillesuiker, de bloem, een snuifje zout en de melk.
-
Voeg het opgeklopte eiwit bij het beslag.
-
Laat wat boter smelten in een antikleefpan en schep wat beslag in de pan. Maak kleine pannenkoeken.
-
Laat de pannenkoeken aan elke kant een paar min goudbruin bakken.
-
Herhaal dit tot het beslag op is.
-
Doe de blauwe bessen en rietsuiker in een kookpot. Laat 5 à 10 min op een zacht vuur stoven.
-
Klop de room lobbig op.
-
Serveer de pannenkoeken met esdoornsiroop, blauwe bessen en slagroom.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven