noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de amazonianoten in de blender en mix kort.
-
Verwarm de gecondenseerde melk op een laag vuurtje, onder voortdurend roeren met een houten lepel.
-
Blijf roeren tot het mengsel dikker wordt en van de zijkanten van de pan afvalt.
-
Roer de boter en 150 gr gemalen noten erdoor. Meng goed en haal van het vuur. Breng op smaak met vanille-extract.
-
Schep in een vorm met antiaanbaklaag. Zet minstens 1 uur in de koelkast en laat afkoelen.
-
Vorm met de hand kleine balletjes van de mengeling. Rol deze door de rest van de gemalen noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven