noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aardbeien in plakjes en schep ze in een kom. Overgiet met de amaretto en laat 10 minuten trekken.
-
Klop de room met de gezeefde poedersuiker in een andere kom dik vloeibaar. Roer de ricotta los.
-
Spatel de ricotta onder de room met het kaneelpoeder en de gehakte pistachenoten.
-
Verkruimel een aantal kletskoppen en verdeel op de bodem van de glazen.
-
Schep hierboven een laagje aardbeien en vervolgens de ricottaroom. Herhaal tot de glazen gevuld zijn.
-
Werk af met plakjes aardbei, pistachenoten en een kletskopkoekje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven