noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vanillestok middendoor en haal de zaadjes van 1 helft eruit.
-
Laat de boter smelten.
-
Meng alle ingrediënten in volgorde van de ingrediëntenlijst onder elkaar. Meng met een spatel tot je een smeuïge massa bekomt. Laat een nacht rusten in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schep ’s anderendaags maximaal 6 toefjes van het deeg op de siliconenmat. Laat voldoende afstand tussen elkaar. Duw met een vork de toefjes plat, zodat je mooie cirkels bekomt met een diameter van 8 cm. Voorzie minimum 3 cm afstand tussen de cirkels.
-
Zorg ervoor dat de 'tuile' mooi fijn is van dikte. Je moet er bijna kunnen door zien.
-
Bak af in de voorverwarmde oven van 180°C. Laat ± 8 min bakken. Dan is de buitenzijde mooi bruin gebakken en het midden lichtjes gekleurd.
-
Doe de oven open en laat de bakplaat zitten. Steek met een breed inox palet de tuile van het matje.
-
Duw de amandeltuile op een deegrol zodat je als het ware een dakpanvorm bekomt. Laat afkoelen.
-
Neem de tuile er voorzichtig af en leg in een koekendoos.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven