Eieren , Gluten , Mosterd en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kippenvleugels in 2.
-
Giet 3 el sojasaus en 2 el zonnebloemolie op de kippenvleugels. Kruid met zwarte peper en wat zout. Laat 30 min marineren in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Zet de kippenvleugels op een bakplaat met bakpapier en laat 10 min bakken in de voorverwarmde oven. Draai de vleugeltjes om en bak nog 10 min.
-
Pel de look en pers fijn. Meng met het paprikapoeder, 3 el sojasaus, ketchup, honing, mosterd en sap van ½ limoen. Kruid met wat zout en zwarte peper.
-
Smeer ½ op de kippenvleugels en zet 5 min in de oven. Draai de kippenvleugels om en smeer in met de rest van de lak. Laat nog 5 min bakken.
-
Snipper de peterselie fijn en werk de vleugeltjes ermee af. Serveer met aioli.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven