Albondigas met munt-tomatensaus

Albondigas met munt-tomatensaus

Allergenen

Selder , Schaaldieren , Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng het gehakt met de ketchup, kruid met peper en zout. Hak de koriander fijn en meng onder het gehakt. Draai kleine bolletjes van dit gehakt.

  2. Frituur de bolletjes bruin op 180°C.

  3. Pel de sjalotten en look en snipper alles fijn.

  4. Schil en rasp de wortel.

  5. Stoof alle groentjes in boter, voeg de tomatenpuree toe en laat kort meebakken.

  6. Doe de tomatenblokjes erbij en laat ± 30 min zachtjes koken.

  7. Voeg de takjes munt de laatste 10 min toe.

  8. Mix de saus glad en druk door een fijne zeef. Kruid met peper en zout.

  9. Serveer de gefrituurde balletjes met de muntsaus, zure room en nacho’s als apero.