Selder , Schaaldieren , Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het gehakt met de ketchup, kruid met peper en zout. Hak de koriander fijn en meng onder het gehakt. Draai kleine bolletjes van dit gehakt.
-
Frituur de bolletjes bruin op 180°C.
-
Pel de sjalotten en look en snipper alles fijn.
-
Schil en rasp de wortel.
-
Stoof alle groentjes in boter, voeg de tomatenpuree toe en laat kort meebakken.
-
Doe de tomatenblokjes erbij en laat ± 30 min zachtjes koken.
-
Voeg de takjes munt de laatste 10 min toe.
-
Mix de saus glad en druk door een fijne zeef. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de gefrituurde balletjes met de muntsaus, zure room en nacho’s als apero.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven