Eieren , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week het broodkruim en knijp er het vocht dan uit. Pel de ui en lookteentjes en snipper beide fijn. Meng het broodkruim door het gehakt samen met de ui, 2 teentjes look, peterselie, paprikapoeder, nootmuskaat en het losgeklopte ei. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Kneed goed door elkaar en laat 1 uur rusten in de koelkast zodat de smaken zich kunnen vermengen.
-
Vorm, met natte handen, kleine balletjes van het vlees. Bestuif met bloem. Bak ze aan alle zijden goudbruin in olijfolie. Laat de balletjes uitlekken op keukenpapier.
-
Salsa: verhit de olijfolie (2 eetlepels) in een pan op een matig vuur. Fruit de uisnippers hierin. Overgiet met wijn en bouillon. Laat 5 minuten sudderen op een laag vuur.
-
Doe de overige ingrediënten in de vijzel en stamp tot een pasta.
-
Voeg de balletjes bij de salsa. Schep de amandelpasta door de saus en laat nog even sudderen.
-
Breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Serveer warm in een schaal met prikkertjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven