Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij ze in fijne ringen.
-
Verhit een grote pan en laat een klont boter smelten.
-
Bak de uien op een matig vuur, roer regelmatig om en laat de uien goudbruin kleuren (naargelang de grootte van de pan in meerdere keren bakken).
-
Doe de gebakken ajuin in een grote kookpot. Giet de bouillon erbij en voeg de eetlepel groentebouillon toe.
-
Voeg het kruidentuiltje toe en laat 30 minuten sudderen op een laag vuur. Werk af met de Oxo en kruid bij met peper van de molen.
-
Nazarethbeschuit: warm de ovengrill voor op 180°C. Neem een ovenplaat en leg er een vel bakpapier op. Schik de beschuiten op het bakpapier en schik op elke beschuit een royale portie gemalen Nazarethkaas.
-
Werk af met wat paprikapoeder. Plaats de beschuiten ± 4 minuten onder de grill tot de kaas gesmolten is.
-
Schep de soep in de kommen en leg de kaasbeschuit in het midden. Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven