Vis , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bowl
Kook de basmatirijst 10 min in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Blancheer de sojabonen 4 min in licht gezouten water. Giet af en verfris onder koud water.
-
Snij de komkommer in schijfjes. Schil de wortel en schaaf in linten met een dunschiller.
-
Verwijder de wortel van de radijsjes en het groen tot op 1 cm van de radijzen. Was de radijzen grondig en snij in dunne schijfjes.
-
Schil de avocado en halveer. Verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in dunne plakjes.
-
Vul een kom met een laagje ijsblokken en zet er een tweede kom bovenop. Snij de tonijnsteak in dobbelstenen en bewaar in de bovenste kom.
-
Pel de zoete ui en snij in kwarten. Snij elk kwart in reepjes.
-
Snipper het wit van lente-ui in schuine ringen.
-
Pel de look en pers fijn. Pel de gember en rasp fijn.
-
Meng de look en gember met de mayonaise, oestersaus, sojasaus, sesamolie en sriracha.
-
Voeg bij de tonijnblokjes en roer de zoete ui en lente-ui erdoor.
-
Serveer de rijst in een bowl. Verdeel de komkommer, wortel, radijzen, sojabonen, avocado en tonijn erop. Besprenkel de groenten met wat sesamolie. Kruid met een snuifje zout.
-
Werk af met sesamzaad en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven