Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Gekonfijte sinaasappel: schil de sinaasappel en snij de schil in reepjes. Kook de reepjes 3 maal na elkaar in vers koud water. Zet de gekookte reepjes onder water en voeg evenveel suiker toe. Laat op een zacht vuur konfijten tot de schil doorschijnend is (± 30 min). Haal de schil uit het vocht en laat afkoelen en drogen op bakpapier.
-
Afwerking: meng de mascarpone, yoghurt, poedersuiker en chocoladepoeder goed onder elkaar tot je een mooi gladde crème krijgt. Verdeel de helft van de crème over 1 gebakken cake. Beleg met uitgelekte mandarijntjes.
-
Maak de salted caramel vloeibaar door op te warmen en sprenkel over de mandarijntjes.
-
Leg nu de tweede gebakken cake op de mandarijntjes. Bestrijk met de resterende crème.
-
Besprenkel opnieuw met salted caramel en werk af met de gekonfijte sinaasappelreepjes. Bestrooi eventueel met chocoladepoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven