Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Deeg
Giet de lauwe melk en het water samen in een maatbeker.
-
Doe ½ van de vloeistof in een kommetje en laat de suiker en het zout erin oplossen. Roer de gist erdoor en laat 15 min rusten.
-
Doe de bloem in de keukenmachine met kneedhaak. Maak een put in de bloem en strooi het zout op de rand.
-
Giet de olie, het gistmengsel en de rest van de watermelk in de put en meng op trage snelheid, tot er zich een deegbal vormt.
-
Kneed 10 à 15 min verder met de hand. Vorm er een bal van en leg in een kom onder een doek. Laat 1 u rijzen op een warme plek.
-
Verwarm de oven voor op 240°C.
-
Vulling
Laat de spinazie ontdooien, knijp het overtollige vocht eruit en hak fijn.
-
Schep de verschillende kaassoorten erdoor en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Verdeel het deeg in 4 bolletjes van 150 g en rol elk bolletje uit tot een ovaal op bakpapier. Leg op elke bakplaat 2 ovalen.
-
Verdeel de vulling over de deeglappen en laat 1 cm van de rand vrij.
-
Vouw de randen over een stuk van de vulling zodat je een kaaskorst bekomt. Dek af en laat 15 min rusten.
-
Bak goudbruin en gaar in 15 min in de voorverwarmde oven. De kaas moet volledig gesmolten en licht gekleurd zijn.
-
Haal uit de oven. Maak een kuiltje in het midden van de kaas, breek de eieren erin en leg er een plakje kruidenboter op.
-
Bak nog enkele min tot het eiwit gestold is.
-
Haal uit de oven en serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven