Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Snij de abrikozen in stukjes.
-
Laat de boter smelten.
-
Klop de eieren los met de suiker. Voeg de gesmolten boter, yoghurt en het oranjebloesemwater toe.
-
Schep de abrikozenstukjes door de bloem en spatel in een beweging door het eimengsel zonder veel te roeren.
-
Vul de vormpjes en bak in 30 à 35 min goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
-
Rooster de amandelschilfers en laat afkoelen.
-
Laat de cakejes afkoelen op een rooster.
-
Klop de bloemsuiker door de Griekse yoghurt en bestrijk de nog warme cakejes.
-
Bestrooi met amandelschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven