Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de aardbeien en verwijder de steeltjes. Snij de aardbeien in 2 of 4 al naargelang de grootte.
-
Doe de aardbeien in een kom. Strooi de suiker erover. Dek de kom goed af met plasticfolie.
-
Zet de kom au bain-marie in een kookpot met water. Zet de kookpot op het vuur en laat het water warm worden. Zet het vuur op een lage stand en laat gedurende 1 uur warmen.
-
Verwijder de plasticfolie en laat de aardbeien met gesmolten suiker uitlekken in een puntzeef met neteldoek. Zet in de koelkast en laat afkoelen.
-
Verdeel het rood fruit over de verschillende kommetjes.
-
Giet het aardbeiwater erover.
-
Werk af met een bolletje vanille roomijs.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven