Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de eidooiers, suiker en uitgeschraapte vanillestok in een kom. Klop dit alles tot een bleek homogeen volume (= ruban).
-
Breng de melk en room aan de kook. Giet dit op de ruban en meng goed.
-
Laat dit mengsel, al roerend, opnieuw opwarmen op het vuur tot je een gebonden structuur krijgt. Laat nadien goed afkoelen. (*)
-
Plet 500 g aardbeien met een vork tot een dikke puree.
-
Voeg de vanillesaus en geplette aardbeien samen.
-
Giet in de ijsmachine en laat draaien tot een mooie homogene massa.
-
Zet tot gebruik nog even in de diepvries.
-
Serveer dit aardbeienroomijs met verse aardbeien.(*) Tip: dit kan je de avond voordien bereiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven