zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vanillestok open en haal al het merg eruit.
-
Meng het door de plattekaas en voeg de bloemsuiker toe.
-
Was de limoen en rasp de zeste in de plattekaas.
-
Voeg het sap van de limoen toe. Start met ½ limoen en proef, misschien vind je dat al genoeg.
-
Breek de witte chocolade op een bakpapier in stukken. Bak het 10 à 15 min in een voorverwarmde oven van 150°C. Hoe donkerder, hoe sterker de smaak. Je kan het eerst 10 min bakken, proeven en indien gewenst nog enkele min laten bakken.
-
Laat afkoelen en hak fijn met een mes.
-
Snij de steeltjes van de aardbeien en snij vervolgens in 4 of 6.
-
Was de munt en snij in fijne reepjes.
-
Meng de munt, met wat bloemsuiker en een scheutje Cointreau of Grand Marnier met de aardbeien. Laat eventjes staan, zodat ze lichtjes vocht beginnen af te geven.
-
Schik de aardbeien op de plattekaas en werk af met de gebakken witte chocolade en een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven