Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de aardappelen 25 min in 1,5 l water met 1 kl zout. Giet af en laat afkoelen.
-
Halveer de plakjes raclettekaas.
-
Snij de hesp in 8 rechthoeken van 5 x 3 cm.
-
Halveer de aardappelen in de lengte.
-
Beleg 1 helft met een snede hesp en een snede raclettekaas. Dek af met een tweede aardappelhelft. Bind de aardappel samen met een takje bieslook.
-
Snij de kruidenboter in plakjes van 0,5 cm.
-
Leg een schijfje kruidenboter op elke aardappel.
-
Bak in een pannetje tot de kaas netjes is gesmolten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven