Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 200°C.
-
Schil de aardappelen, snij in gelijke stukken en kook gaar. Stamp fijn met een pureestamper.
-
Leg het bladerdeeg in een bakvorm en prik goed in met een vork.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat 15 minuten bakken. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Laat de boter smelten en iets afkoelen. Breek de eieren en klop los.
-
Meng de aardappelpuree met de suiker. Voeg de ietwat afgekoelde boter toe en meng. Roer de losgeklopte eieren onder het mengsel.
-
Doe het bakpoeder bij de bloem en meng onder het deeg.
-
Voeg als laatste de amandelessence toe en roer onder het deeg.
-
Giet het beslag in het voorgebakken bladerdeeg. Zet in de oven en bak 30 minuten op 180°C.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven