Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de aardappelen, maar schil ze niet. Kook de aardappelen beetgaar en giet af. Snij de aardappelen in 2 of 3, al naargelang de grootte van de aardappelen.
-
Snij het spek in gelijke stukjes. Snij de rode ui en rode paprika in gelijke stukjes.
-
Prik de aardappelstukjes op een stokje met afwisselend een laurierblaadje, een stukje ontbijtspek, een stukje rode ui en paprika. Steek zeker twee aardappelstukjes op elke prikker.
-
Bestrijk de sateetjes met olijfolie, kruid met peper, zout en grof zeezout.
-
Bak gaar op een hete BBQ en draai regelmatig om. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven