Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snipper fijn. Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes.
-
Smelt de boter in een kookpot. Voeg de uisnippers en aardappelblokjes toe en stoof ze aan.
-
Kruid met versgemalen peper en zeezout. Laat gedurende 10 minuten stoven in een gesloten kookpot.
-
Warm ondertussen de kippenbouillon op. Voeg de warme bouillon toe aan de gestoofde groenten. Kook verder gedurende 10 à 15 minuten.
-
Voeg de melk toe. Giet de soep in de blender en mix fijn.
-
Snipper de verse kruiden fijn. Giet de soep in de borden en werk af met de fijngesnipperde kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven