Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Boen de aardappeltjes schoon en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en laat uitdampen.
-
Breng een ruime pot water aan de kook en kook de eieren in 10 min hard. Laat schrikken onder koud water.
-
Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. Hak de peterselie en snipper de bieslook fijn.
-
Snij de augurkjes in kleine stukjes.
-
Dressing: meng de azijn met de mosterd en honing in een grote kom.
-
Voeg onder voortdurend kloppen de olie beetje bij beetje toe, tot je een homogene dressing krijgt. Kruid met peper en zout en hou 3 el van de dressing apart.
-
Halveer de aardappelen en doe ze in de grote kom. Schep ze door de dressing.
-
Schep de waterkers samen met de peterselie door de aardappelen. Kruid met peper en zout.
-
Pel de eieren en snij ze doormidden.
-
Schik de eieren op de aardappelsalade. Besprenkel met de rest van de dressing.
-
Bestrooi met augurkjes, kappertjes en bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven