Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Spoel de krieltjes. Verdeel de krieltjes en ongepelde teentjes look over een vuurvaste schotel. Kruid met peper en zout. Besprenkel met olijfolie en het sap van ½ citroen.
-
Bak de krieltjes in ± 45 à 50 min gaar in de voorverwarmde oven.
-
Laat de krieltjes afkoelen en knijp de gare look uit hun pel. Meng de look onder de krieltjes.
-
Rol elke kipfilet in 2 sneetjes Gandaham.
-
Bak de kip goudbruin in een pan met olijfolie. Kruid met peper en zout. Plaats een deksel op de pan en laat de kip verder garen.
-
Laat de kip afkoelen en snij in dikke plakken.
-
Meng de yoghurt met de tomatentapenade en 1 el olijfolie.
-
Vul een bowl met de gebakken aardappelen, rucola en 1 kipfilet in stukken gesneden.
-
Werk de salade af met de tomatendressing en een takje verse basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven