Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de tomaatjes en halveer ze. Verwarm de boter in een pan en voeg de suiker toe. Karameliseer het geheel.
-
Leg de tomaatstukjes met het snijvlak naar beneden in de pan en laat kort opwarmen. Blus met de balsamicoazijn. Laat de tomaatjes afkoelen.
-
Snij de krielaardappelen in stukken. Meng ze met de afgekoelde tomaatjes, versgeplukte blaadjes basilicum en olijfolie.
-
Kruid met peper en zout.
-
Doe de mengeling in een bokaal en sluit af. Zet in de koelkast tot gebruik.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven