Aardappelsalade met gerookte zalm, erwtjes, broccoli, rucola en een gepocheerd ei
Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de krieltjes gaar in gezouten water.
-
Blancheer de broccoli en erwtjes al dente en spoel onmiddellijk met koud water.
-
Dressing: meng het sap van ½ citroen met de mosterd en 4 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de zalm in reepjes.
-
Pocheren: breek de eieren en doe ze elk in een apart potje.
-
Breng een grote pot met water en 1 el azijn aan de kook.
-
Verlaag, als het water kookt, het vuur tot net aan het kookpunt.
-
Roer met een garde een draaikolk in het water.
-
Laat het ei in de draaikolk vallen.
-
Het eiwit gaat stollen en rond de eidooier draaien.
-
Haal het ei na ± 2 à 3 min, en als het eiwit volledig gestold is, met een schuimspaan uit het water. Laat uitlekken op een propere keukendoek.
-
Doe dit ook bij het tweede ei.
-
Verdeel de groenten, aardappelen en zalm over een bord.
-
Werk de salade af met de dressing, de rucola en het gepocheerde ei. Kruid met peper.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven