Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de krielaardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Pel de gekookte aardappelen.
-
Snij de aardappelen in Meng ze met een dressing van de Griekse yoghurt, mayonaise, sap en zeste van limoen. Kruid met peper en zout.
-
Spoel de radijsjes en snij in stukjes. Snij de komkommer in plakjes.
-
Snipper de bieslook fijn. Meng onder de dressing.
-
Maak roosjes van de plakjes gerookte zalm.
-
Verdeel de radijsjes, komkommerplakjes en gerookte zalm in de salade.
-
Versier met een takje bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven