Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Kook de aardappelen gaar in gezouten water.
-
Giet het water af en plaats de pot met aardappelen terug op het vuur.
-
Laat de aardappelen een paar min op een zacht vuur droogbakken.
-
Prak de aardappelen fijn met een stamper.
-
Verwarm de melk met de boter en het laurierblad, tot de boter gesmolten is. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Verwijder het laurierblad uit de melk en voeg de vloeistof bij de aardappelen.
-
Meng tot een smeuïge puree en laat op een zacht vuur opwarmen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven