Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Meng de ketchup met tomatenpuree, tabasco en ricotta. Smeer de gordita’s hiermee in.
-
Snij de gekookte krieltjes in fijne ringen. Bedek de gordita’s dakpansgewijs met de schijfjes krieltjes. Besprenkel de aardappelen met olijfolie en kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden.
-
Bak de tortilla-aardappelpizza’s 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Pel de rode ui, snij in fijne halve schijfjes. Snij de zongedroogde tomaatjes in 2.
-
Haal de pizza’s uit de oven.
-
Schik wat fijngesneden zongedroogde tomaten en rode ui over de pizza’s.
-
Werk af met rucola en geraspte Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven